Satellite image of mountain area

News

Keep up to date with news in ERP and business operations. Our industry experts share knowledge about Microsoft Dynamics 365, cloud services and risk management through ERP. Get an overview of the latest happenings in Axdata and in the market, as well as tips and advice on how to proceed for optimal operation of your business.

Alexandra, Marketing manager i Axdata

Alle artikler

Alle kundehistorier

Et ønske om en framtidsrettet løsning

RadøyGruppen hadde et behov for en skalerbar forretningsløsning som støttet både dagens og fremtidens drift. I tillegg var det viktig å velge partner med sterk kompetanse om deres bransje. RadøyGruppen valgte Axdata til å skifte ut sitt ERP-system til forretningsløsningen Microsoft Dynamics 365.

Ønsket effektiv dataflyt og bedre drift

OSO Hotwater har investert betraktelig med ressurser i automatisering av produksjonen, og identifiserte tidlig et stort forbedringspotensial for hvordan forretningsapplikasjonene kunne bidra til optimal drift av selskapet.

Valgte en sikker løsning laget for vekst

Det å være et selskap i vekst gjør at det ofte blir lite fokus på digitalisering. Man blir gjerne veldig fokusert på å sikre fortsatt vekst, samtidig som man ikke har digitale løsninger og prosesser som støtter dette på en optimal måte. Dette var heldigvis ikke tilfellet for det Vow eide selskapet Scanship.